Cele mai frecvente mituri despre instalatia GPL

Sistemul GPL este o solutie ecologica si economica pentru alimentarea masinii dvs., dar este adesea inconjurat de mituri si prejudecati false care impiedica difuzarea acestuia.

Sa vedem care sunt cele mai comune si de ce nu sunt adevarate by Instructor Auto Suceava.

  • Sistemul GPL deterioreaza motorul: FALS. Sistemul GPL este conceput pentru a fi compatibil cu motorul pe benzina, fara a modifica performanta sau durabilitatea acestuia. GPL este un gaz curat care nu lasa reziduuri de ardere, prin urmare nu provoaca uzura sau incrustatii. In plus, sistemul de injectie GPL este echipat cu un regulator de presiune care evita supraincarcarea sau detonatiile.
  • Sistemul GPL reduce puterea masinii: FALS. Puterea masinii depinde de tipul de motor si de calibrarea acestuia, nu de tipul de combustibil. GPL are o putere calorica mai mica decat benzina, dar si o densitate mai mare, deci raportul aer/combustibil este similar. In plus, sistemul de comutare intre benzina si GPL va permite sa utilizati combustibilul cel mai potrivit conditiilor de condus.
  • Sistemul GPL creste consumul masinii: FALS. Consumul masinii depinde de multi factori, precum stilul de condus, traficul, intretinerea etc. GPL costa mai putin decat benzina, asa ca chiar daca consumi putin mai mult, economisesti la pretul combustibilului. In plus, sistemul de comutare între benzina si GPL optimizeaza consumul in functie de modul de functionare al motorului.
  • Sistemul GPL este periculos in caz de accident: FALS. Sistemul GPL este sigur si omologat conform reglementarilor europene, care necesita teste stricte de rezistenta si siguranta. Rezervorul de GPL este realizat din otel de inalta rezistenta si echipat cu supape de siguranta care se inchid in caz de spargere sau incendiu. GPL este un gaz mai usor decat aerul, asa ca in cazul unei scurgeri se disperseaza rapid fara a forma acumulari explozive.
  • Sistemul GPL limiteaza spatiul din portbagaj: FALS. Rezervorul de GPL poate fi instalat în diferite moduri, in functie de modelul de masina si de nevoile clientului. Exista rezervoare cilindrice, toroidale sau in forma de roata de rezerva, care ocupa putin spatiu si nu compromit capacitatea de incarcare a portbagajului. In plus, rezervorul de GPL poate fi indepartat cu usurinta daca este necesar.

Dupa cum ati vazut, sistemul GPL este o alegere avantajoasa din multe puncte de vedere: economiseste combustibil, reduce emisiile nocive, nu compromite performanta si siguranta masinii si nu necesita multa intretinere.

Cautari asemanatoare: cele mai frecvente mituri despre instalatia GPL, mituri instalatia GPL.

© Toate drepturile rezervate. Acest material nu poate fi publicat, transmis, rescris sau redistribuit fara permisiune.